Het laatste nieuws...

nieuws
Hoe gaan zzp’ers om met oninbare vorderingen en de BTW?
Over nog niet betaalde facturen draag je wel al BTW af, maar wat als de betaling uit blijft? Hoe kun je de afgedragen BTW terugvorderen?
nieuws
Eenverdieners hebben het financieel moeilijk
Eenverdieners gaan het financieel steeds moeilijker krijgen. Dat komt door het zwaarder belasten van deze groep. Hoe zit het?
nieuws
Hoe vraagt je uitstel voor de belastingopgave IB aan?
De aangifte inkomstenbelasting moet uiterlijk op 1 mei binnen zijn, maar je kunt uitstel krijgen. Hoe vraag je uitstel aan?
nieuws
Jouw tweede auto verzekeren tegen een lage premie
Een tweede gezinsauto kun je vaak verzekeren met een voordeel. De schadevrije jaren opgebouwd in de autoverzekering van de eerste auto kunnen een voordeel geven.
nieuws
Wat moet jouw onderneming met de nieuwe privacywet?
Per 25 mei gaat de nieuwe privacywet in. Krijgt jouw bedrijf hier ook mee te maken en wat wordt er van jouw onderneming verwacht?
nieuws
Pas op! Spaargeld in oude sok is niet verzekerd
Jouw vermogen laten groeien door het te zetten op een spaarrekening kun je tegenwoordig wel vergeten. Weersta de verleiding om het contant op te nemen. Daar kleven risico’s aan.
nieuws
Werknemer maakt ongeluk met bedrijfsauto – Wat nu?
Wat zijn de financiële gevolgen als een werknemer een ongeluk veroorzaakt met de bedrijfsauto? En Wie draagt het risico bij woon-werkverkeer?
nieuws
Geen hypotheek kunnen krijgen door een kleine betalingsachterstand
Door een betalingsachterstand kun je de kans op een hypotheek verspelen. Toch is dat niet altijd terecht. Hier zijn namelijk een paar rechtelijke uitspraken over geweest.
nieuws
20.000 zzp’ers krijgen alsnog zwangerschapsverlof
Zzp’ers die in de periode tussen 2005 en 2008 zwanger waren hebben alsnog recht op een uitkering. Wat zijn de rechten van zzp’ers tegenwoordig?
nieuws
Beleggen in Bitcoins? Of toch niet?
Beleggen in Bitcoins is populair. Het is een riskante manier van beleggen. De koersen kunnen in één dag wel 30 procent zakken.
nieuws
Hoe krijgen zzp’ers een waterdichte administratie
Zzp’ers zijn liever niet met de administratie bezig, maar het moet toch gebeuren. Met een goed systeem kan het snel en eenvoudig beheerd worden.
Deze website is gemaakt door Contaqt