Het laatste nieuws...

nieuws
Wat je moet weten over de aflossingsvrije hypotheek
Een aflossingsvrije hypotheek was een populaire hypotheekvorm tot 2013. Heb jij een aflossingsvrije hypotheek? Wij hebben omschreven wat je in ieder geval moet weten over deze hypotheek.
nieuws
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers duur? Hoeft niet!
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is duur! Tenminste daar zijn de meeste zzp’ers van overtuigd. De kosten vallen eigenlijk wel mee.
nieuws
Wat keert een verzekeraar uit bij stormschade?
Door storm kun je een flink schade oplopen aan bijvoorbeeld jouw huis of je auto. Keert de verzekeraar deze schade uit, of draag je de kosten van herstel zelf?
nieuws
Heb ik niet voldoende aan een AOW’tje ?
Vanaf jouw pensioendatum heb je recht op AOW, maar is dat voldoende om van rond te komen? Waarschijnlijk niet.
nieuws
Wat kost een huis aan onderhoud?
Een huis bezitten brengt ook kosten met zich mee. Welke kosten moet je rekening mee houden en hoe hoog zijn deze kosten ongeveer?
nieuws
Wat zijn de financiële gevolgen van het overlijden van een ondernemer?
Overlijden van een partner is ingrijpend, ook financieel. Het kan nog ingrijpender worden als de overledene een ondernemer was.
nieuws
Wat doet een verzekeringsadviseur voor jou?
Nadat een verzekering is afgesloten begint het werk van een verzekeringsadviseur pas echt. Wat doet de adviseur voor jou en wat is de toegevoegde waarde?
nieuws
Waar moet je zijn voor een zakelijke financiering?
Ondernemingen die gaan investeren hebben vaak een financiering nodig. De meest logische eerste keuze is lenen bij de huisbank, maar er zijn meer mogelijkheden.
nieuws
Auto beschadigd geraakt op parkeerplaats – Keert de verzekeraar uit?
Je komt terug bij jouw auto en op afstand zie je al een schade. De dader is natuurlijk spoorloos. Wat nu?
nieuws
Welke brandpreventie eisen verzekeraars?
Voor jouw bedrijfspand en jouw inventaris vormt brand het grootste gevaar. Welke eisen stellen verzekeraar aan de brandpreventie?
nieuws
Is een testament echt noodzakelijk?
De noodzaak van een testament wordt vaak onderschat. Je kunt hierin regelen wat er met jouw bezittingen moet gebeuren na overlijden, maar een testament heeft meer functies.
nieuws
De premie voor de AOV is aftrekbaar
Ondernemers kunnen niet zonder een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De maandlasten worden gedempt doordat de premie aftrekbaar is van het inkomen.
Deze website is gemaakt door Contaqt